Adana kebabı, Adana'ya özgü, "zırh" adı verilen, satıra benzer bir bıçak ile elde kıyılan parça etten yapılan Türk mutfağında bir kebap çeşidi. Adana kebabını diğer kebaplardan ayıran en belirgin özellik kullanılan ettir.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Tarladan sofranıza bu doğal bir lezzetin , yüz yıllardır süregelen sağlık iksirini yenilenen yüzüyle tadımınıza sunuyoruz.
Kayısı Kurusu
Yemeklik Köy Tereyağ
Tombul Biberiye Turşusu 630 gr
Ekmek
Malatya Yufka Ekmeği
Kaymaklı Fındıklı Lokum Kg
Yufka 5'li Değer Yufka
Kuzu İşkembe
Org. Siyez Galeta
Odun Yünü Ateş Tutuşturucu