Domates Salçası 1 kg
Çanakkale Domatesi ve sivri domatesler yıkanır kabukları soyulur özenle titizlikle rendelenir ve odun ateşinde kaynatılarak kıvamını aldıktan sonra güneşin yakıcı kollarında bir kaç gün bir nevi vakum işlemi yapılır ve ürünün en etkili koruyucu maddesi olur bu işlem
Hiç bir katkı maddesi ve kıvam arttırıcı içermez.
Salça çeşidimiz kullanılmadığı sürede üzerinde küf benzeri bakteri üreme olayı görülmez.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Çeçil Peyniri 250gr
Pancar Pekmezi Elif Candar
Tam Yağlı Paçal Peynir (Ezine Tipi) - (1kg)
Keçi Beyaz Peynir 500 gr
Trakya Eski Kaşar 340-370 Gr.
Tam Yağlı Yumuşak Peynir
Taze Kaşar Peyniri (1kg)
Special Kaşar Peyniri (1kg)
Dil Peyniri 340-370 Gr.
Tereyağ yarım Kilo 500 gr
Sepet Peyniri
Dil Peyniri kg Elif Candar