Et Baharatı - 50 gr.
Pul biber, kimyon, karabiber, hardal,çörekotu, soğan, karanfil, kişniş, kekik, köri, zerdeçal, nane ve safranın buluşmasıyla oluşan Hatice Teyze Et Baharatı, et yemeklerini Michelin yıldızı hassaslığında hazırlayan ev gurmelerine geliyor. Türk mutfağının en geleneksel ve klasik damak durağı olan et ve etli yemekler, Hatice Teyze'nin hazırladığı baharat potpurisi ile bir aroma festivali yaşıyorlar. İçindekiler: Pul biber, kimyon, karabiber, hardal,çörekotu, soğan,karanfil,kişniş,kekik,köri,zerdeçal, nane, safran Miktar: 50 gr. 
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Mavi Haşhaş Tohumu - 60 gr.
Bodrum Taş Kırma Yeşil Zeytin 420 gr Hatice Teyze
Salata Baharatı - 25 gr.
Tane Karabiber - 50 gr.
Dilim Kabak Tatlısı (Kireç Kaymağında) - 850 gr.
Çorba Baharatı - 50 gr.
Bebek Tarhanası - 500 gr.
Acılı Uşak Tarhanası - 500 gr.
Ayva Çanak Tatlısı - 850 gr.
Köfte Baharatı - 50 gr.
Zeytin Baharatı - 50 gr.
Top Kekik (Bilye Kekik) - 20 gr.