Mayıs ayında, Bozcaada'nın tarlalarında doğal olarak büyüyen gelincikleri toplayıp, tazeliğini kaybetmeden aynı gün içinde işleme alıyoruz. Çiçeklerin taç yapraklarını tek tek elle ayıklayıp, siyah kısımlarını makasla kesiyoruz. Kırmızı bölümleri, özel ve geleneksel tarifimizle, kristal şeker, tarçın ve su ile kaynatıyoruz.
Bozcaada'nın meşhur gelincik şurubu, adada kahvenin yanına likör bardağında servis edilir. Zahmeti bol, içimi çok zevkli olan bu nefis şurubu, içecek olarak veya kokteyllerde de kullanabilirsiniz.
Doğal olarak hazırlanan bu şurup taze çiçeklerden, doğal yöntemlerle ve içeriklerle, Bozcaada'daki üretim tesislerimizde hazırlanıyor. Boya veya koruyucu katkı maddesi yok, tamamen doğal.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Karakılçık Ekmeği 525 gr Başak Fırını
TAZE KAVRULMUŞ ANTEP FISTIĞI 1 KG
Domates Pembe
Kayısı Pestili
Çerez olarak tüketilen aynı zamanda tatlılara lezzet katmak için kullanılan kabuklu yer fıstığı Kg
Domates Salkım
Cevizli Güllü Lokum Kg
Nar
Organik Tereyağ OTS 250 gr
Çilek
Nazilli Dağ İnciri
Çekirdekli Çikolata