Hindi Füme
Kuru dinlendirme (Dry Aging): Kuru dinlendirmede et en az 11 gün dinlendirilir. Bu süre 30 gün hatta daha da faza uzayabilir. Kesilen kasaplık hayvan (karkas), ortam sıcaklığının 0 derece olduğu ve nem oranının da %70 olduğu, sıcaklığın ve nemin kontrol altında tutulduğu özel odalarda asılır. Burada karkas,ağırlığının bir kısmını kaybetmeye başlar. Etin içerisindeki enzimler de eti yavaş yavaş parçalamaya yani yumuşatmaya başlar.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Kuzu yaprak Döner
Organik Kuzu Pirzola
Organik Dana Ciğer
Dana Yürek
Organik Kuzu Fileto
Kuru Kontrfile
Organik Kuzu Şiş
Organik Kuzu Kemik
Dana Paça Kg
Mumbar
Çiğ Köfte
Organik Dana Kuşbaşı kg