Mahlep Toz 100 gr
Geleneksel olarak Yunan paskalya ekmeği ve "mamool” denilen, Ortadoğu bölgesine ait bir tür kurabiyenin temel malzemelerinden biridir. Doğu Akdeniz ve Ortadoğu mutfağında yaygın olarak kullanılır. Mahlep, yabani kara kiraz bitkisinin çekirdekleridir. Aroması gül benzeri, çiçeksi bir tat ile ile bademin kombinasyonudur. Türk mutfağında kandil simidi başta olmak üzere bir çok unlu mamüle tat vermekte kullanılır. Bayatlığı geciktirme ve gevreklik verme özelliği vardır. Bu nedenle poğaça, tuzlu kurabiye, ekmek gibi hamur işlerine ekleyebilir, un helvasına özel bir aroma vermek için kullanabilirsiniz.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Ekstra Acı Pul Biber 150 g
Tavuk Baharatı 50 gr
Biberiye 170 gr
Kekik Yağı / Oregano Oil - 20 ml
Tatlı Badem Yağı - 100 ml
Çörekotu 200 gr
Tropikal Çay - 150 gr
Hardal Tohumu (Siyah) 185 gr
Nane Limon Yeşil Çay - 100 gr
Kabak Çekirdeği Yağı - 100 ml
Rezene 320 gr
Kayısı Çekirdeği Yağı - 100 ml