Kayısı kurusu leziz olduğu kadar sağlıklı bir gıdadır. Kuru kayısı denildiğinde öncelikle gözümüzün önünde sarı renkli meyveler canlanır. Ancak Malatya'dan tüm dünyaya ihraç edilen koyu rengiyle tezgahlarda hemencecik fark edilen gün kurusu da son derece lezzetli bir kayısı türü.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
El Yapımı Etli Üçgen Mantı
Dİlimli Kabak
Çömlek Cezve 4 Kişilik
Malatya Köy Peyniri
Çilek
Greyfurt
Bozacadalı Organik Koruk Suyu 700 ML
Kayısı çekirdeğinin içinde A, D, K ve E vitaminlerinin yanı sıra kanserle mücadele önemli bir etki sahibi olduğu söylenen B17, başka bir isimle laetril adı bir madde de yer alıyor. Bu nedenle kayısı çekirdeği birçok konuda vücudun yanında yer alabiliyor.
Kabuklu Badem Kg.
Havrano Limon Kekiği
Yumurta