İtalya kökenli bir marul çeşidi olan Lolorosso, hafif tatlı aroması ve çıtır çıtır yapısıyla salatalara ve sandviçlere lezzet katar. Gövdeye yakın yeşil alt kısmı ve kırmızımsı üst kısmı ile salatalarda farklı bir görünüm sunan Lolorosso marul, yemekleri süslemek için de kullanılabilir.
Her mevsim yenilmeye uygun yeşilliklerden biri olan Lolorosso, içerdiği A, B ve C vitamini ve güçlü antioksidanlar sebebiyle faydalı bir besin kaynağıdır. Salatalara lezzet katan Lolorosso marulun taze ve çiğ olarak tüketilmesi tavsiye edilir. Salata ve yemek sunumlarında kullanabileceğiniz yiyecek, besleyici yeşil smoothie'lerin yapımında da kullanılabilir.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Brokoli
Ezme Çikolata
Karnıbahar
Patlıcan
Bozcaadalı Gelincik Şurubu 700 ml
Kuru Fasulye
Badem İçi Kavrulmuş Tuzlu İthal ve yerli olarak satışımızda mevcuttur. 1 kg
Portakal
Organik Tereyağ OTS 250 gr
Dana İşkembe
Çerez olarak tüketilen aynı zamanda tatlılara lezzet katmak için kullanılan kabuklu yer fıstığı Kg
Soğan Arpacık