Türk safranı, aspir, reyhan, fesleğen, nane, biberiye ve sumak gibi baharatların karıştırılmasıyla elde edilir. Her türlü salatada kullanılabilir. Salata baharatını zeytinyağı ve sirkede bir süre bekletilip, elde edilen aromalı sos salataya eklenebilir. İçerisindeki sumağın etkisiyle, eklendiği soslara ekşi bir tat berdiğinden, ayrıca limon eklenmesini gerektirmez.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Karabiber Tane 50 gr
Deve Dikeni (Milk Thistle) - 200 gr
Biberiye 170 gr
Limon Yağı / Lemon Oil - 20 ml
Keten Tohumu Yağı
Tavuk Baharatı 50 gr
Elma / Tarçın / Karanfil Çayı - 200 gr
Detoks Çayı (Oolonglu Çay) - 100 gr
Rezene 320 gr
Kuşburnu - 500 gr
Kabak Çekirdeği Yağı - 100 ml
Kahvaltılık Zahter 430 gr