Kuşburnu - 500 gr
Kuşburnu, yabani bir tür gülün, yaprak döktükten sonra kalan kısmıdır. Yani kuşburnu aslında bir tür yabani gül meyvesidir. Bu meyve, C vitaminini en konsantre halde bünyesinde barındıran bitkilerden biridir. A,C, D,E vitaminleri, flavanoid, likopen, antioksidan ve demir içerir. Kuşburnu taze meyve olarak tüketilebileceği gibi kurusu, çay ya da toz halinde de kullanılabilir, lezzetlendirmek amacıyla içeceklere eklenebilir. Ekşi tadıyla reçel, tatlı sos ve jöle yapımında kullanılabilir. 2. Dünya Savaşı sırasında İngiliz hükümetinin, savaş nedeniyle limon erişimi kısıtlı olduğundan, kuşburnu toplatıp,şurubunu yaptırarak, C vitamini ihtiyacını giderme politikası geliştirimiş olduğu bilinmektedir.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Hayfene Saf Sahlep 20 Gr
Ekstra Acı Pul Biber Karışımı 500 gr
Mahlep Toz 100 gr
Et Baharatı 50 gr
Bergamot Çayı - 150 gr
İsot 460 gr
Kış Çayı - 350 Gr
Papatya Yağı / Chamomile Oil - 20 ml
Lavanta Yağı / Lavender Oil - 20 ml
Kajun Baharatı 40 gr
Cips Baharatı - 45 Gr
Kabak Çekirdeği Yağı - 100 ml