Ekstra Acı Pul Biber Karışımı 500 gr
Acı biberin evrensel karşılığı "chili” bir Aztek ismidir. Amerikan yerlileri tarafından 9000 yılı aşkın zamandır mutfaklarda kullanılmaktadır. Acı biber ailesi, çan biberi, kırmızı biber, paprika ve pimento gibi pek çok türü içerse de bitkisel tedavi alanında en meşur iki tütü arnavut biberi ve "chili” adı verilen acı biberdir. Pul biber, türkçede "chili” acı biberin kıyılmış haline verilen isimdir. Karşı koyulmaz lezzetiyle acı pul biber, çok uzun zamandır dünya mutfağında kullanılan vazgeçilmez baharatlardan biridir.
Pul biber, dokularda hasar oluşturmadan sadece acı duyargalarını uyararak yanma hissi sağlamaktadır. Özellikle et yemeklerinde, bazı soslarda, peynirlerde, mantar sotelerde ve istenilen her yemekte kullanılabilir. Isıtıcı özelliğiyle bitkisel kremlere eklenir.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Biberiye 170 gr
Salata Baharatı 30 gr
Isırgan Tohumu 225 gr
Vanilya Toz 500 gr
Hayfene Çam Fıstığı 45 gr
Fesleğen 20 gr
Hardal Toz 150 gr
Acı Badem Yağı - 100 ml
Tavuk Baharatı 500 gr
Reyhan - 40 gr
Keten Tohumu Yağı
Garam Masala 500 gr