Garam Masala 500 gr
Hint dilinde "garam” (acı) ve "masala” (baharat karışımı) kelimeleriyle betimlenen, kuzey Hindistan ve Güney Asya mutfaklarında yaygın olarak kullanılan bir çeşnidir. Tek başına kullanılabildiği gibi, özel soslarla da kullanılabilir. Ayurveda’da vücudu ısıtan besinler arasında kabul edilmektedir. Garam masala, farklı bölge ve kültürlerde, farklı damak tatlarına göre değişik oranlar ve baharat türleriyle hazırlanabilmektedir. Tipik bir hint gram masalasında karabiber, beyazbiber, karanfil, tarçın, muskat, siyah ve yeşil kakule, defne yaprağı ve kimyon bulunur.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Defne Yaprağı 50 gr
Adaçayı (Sage) - 100 gr
Lavanta Yağı / Lavender Oil - 20 ml
Beyaz Biber Tane 45 gr
Ceviz Yağı - 100 ml
Karabiber Tane 550 gr
Hayfene Çam Fıstığı 45 gr
Maydanoz Kurusu 130 gr
Kahvaltılık Zahter 430 gr
Sumak 500 gr
İsot 460 gr
Himalaya Pembe Tuz 110 gr