Adaçayı (Sage) - 100 gr
Yaygın olarak bahçelerde yetiştirilen adaçayı, yüzyıllardır besin ve bitkisel tedavi amaçlı olarak yetiştirilmektedir. Bodur ve her daim yeşil doğasıyla, hemen hemen tüm Avrupa mutfağında, et, kümes hayvanları, çorba, puding, peynir ve sebzelerin lezzetlendirilmesinde kullanılan popüler bir bitkidir. Acımsı lezzetiyle, kümes hayvanları ve sosis etlerinin saklanmasında kullanılır. Martin Luther’in "Bahçesinde adaçayı yetişen bir adam neden ölsün ki?” ifadesi, bitkinin Latincede "iyilştirme” kelimesinden türeyen ve yine Latince "salvia” olarak adlandırılan ismini hatırlatmaktadır. Yemeklerden aromaterapi ve bitkisel tedaviye, adaçayı yüzyıllardır olduğu gibi bugün de insan hayatındaki hatırı sayılır etkisini kanıtlamaktadır.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Ceviz Yağı - 100 ml
Defne Yaprağı 50 gr
Enerji Çayı - 100 gr
Haşhaş Sarı 185 gr
Tropikal Çay - 150 gr
Yaban Mersini (Blueberry) 650 gr
Tavuk Baharatı 50 gr
Kuşburnu - 500 gr
Bilya Kekik (Top Kekik) - 10 Gr
Zerdeçal Toz 600 gr Hayfene
Bilya Kekik 140 gr
Karbonat 390 gr Hayfene