Maydanoz Kurusu 130 gr
Maydanoz en az 3000 yıldır en önemli yiyeceklerimizden biridir. İlk olarak Sardinia ve çevre bölgelerinde yetiştirildiği düşünülen maydanoz, Avrupa’ya 15. yüzyılda yayılmıştır. Maydanoz hakkında pek çok mitoloji ve halk hikayesi bulunmaktadır. Maydanoz çelenginin eski çağlarda, ölüleri onurlandırmak için kullanıldığı bilinmektedir.
Maydanozun en yaygın kullanımı nefes tazelemek için yenilmesidir. Yemeklerde ise, sarımsağın tadını ve balığın ağır aromasını hafifletmek için tercih edilir. Genel olarak tatlı hariç tüm yiyeceklere eklenebilir.
Kurutulmuş maydanoz, taze maydanozun kullanıldığı her alanda rahatlıkla kullanılabilir.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Karbonat 390 gr Hayfene
Kış Çayı - 350 Gr
Portakal Yağı / Orange Oil - 20 ml
Et Baharatı 50 gr
Üzüm Çekirdeği Yağı - 100 ml
Safran 1 gr
Kayısı Çekirdeği Yağı - 100 ml
Hardal Tohumu (Siyah) 185 gr
Kaya Tuzu 1000 gr
Tropikal Çay - 150 gr
Karabiber Toz 500 gr
Acı Kırmızı Biber 45 gr